Olen jo pitkään pyöritellyt mielessäni ajatusta oman blogin luomisesta ja nyt tein sen! Juhuu!

Miten jännää voikaan olla mokoman asian aloittaminen, joka alkaa olla melkeimpä arkipäivää monille ihmisille nykyään.

Olen hieman hidas, tai varovainen paremminkin, tällaisten nettijuttujen suhteen. Jos kyse olisi uuden torkkupeiton tai lampun ostamisesta netistä, se kävisi kyllä valon nopeudella, mutta tätä piti himpun aikaa harkita.

Kuten ohjeissakin aloittelevalle bloggaajalle neuvotaan, mieti mistä haluat blogata ja onko sinulla sanottavaa asiasta myös muutaman kuukauden kuluttua, niin rehellisesti voin sanoa, "Ei harmainta aavistustakaan vielä?" Sen näkee, kunhan ensin kokee!

Alkunsa ajatus bloggaamisesta sai suuresta rakkaudestani sisustamiseen. Olen lukenut ja varsinkin katsellut paljon sisustusblogeja ja niistäpä ajatus sitten pikkuhiljaa virisi. Miksipä en kokeilisi?

Yksi ongelmanpoikanen olisi heti näin aluksi. Sisustusblogin täytyy sisältää ehdottomasti kuvia. Ehdoton edellytys.

En osaa kuvata.

Olen napsinut tyttären järkkärillä (omaa ei ole, ylläri) kuvia viimepäivinä sisustuksellisista yksityiskohdista ja poistanut jokaikisen saman tien. Ihan kauheita. Miten kameralla saa hyviä kuvia??? Onneksi on kaikenmaailman kuvankäsittelyohjelmia, mutta niistä ei ole paljon apua jos kuva on lähtökohtaisesti erittäin huono!...tai mistäs minä sen tiedän, kun en ole vielä kokeillut. Se onkin listalla seuraavaksi, että saan sisustusblogiini edes ensimmäisen kuvan. Huomenna kamera räpsyy niin kauan, että jokin kuva on kuvankäsittelyohjelmaan kelvollinen.

Blogini nimi on Rakas koti! Se kertonee jo, että kotini on minulle hyvin rakas. Kotini ei ole hulppea ja moderni desingrakennus, eikä wanha 1900-luvun alun hirsitalo (jonka mieluusti ottaisin) jota kunnostan pieteetillä vanhaa kunnioittaen. Ei ole edes talo. On asunto. Kolmio 1974 rakennetussa rivitalossa, joka seinät on pahvia.

Ei sentään kirjaimellisesti. Ne on vaneria. Naapurin aivastus kuuluu selvästi vaikka teevee on päällä vaneria.

Siitä huolimatta rakastan kotiani hurjasti! Ajattelin, että voisihan kaikkien ylivertaisen hienojen talojen ja asuntojen, ylivertaisen hienosti ja kalliisti sisustettujen (eivät ihan kaikki ole, pikkuisen liioittelua) kotien sekaan mahtua myös yksi ihan tavallinen kolmio, jota rakastetaan hurjasti!

Itse pidän kaikkein eniten sisustuslehdissäkin niistä kodeista, jotka ovat asukkaan itse rakkaudella sisustamia ja täynnä persoonallisia juttuja. Arkkitehtuuri ei minua sinänsä kiinnosta, vaikka arvostankin hyvää sellaista, vaan mielestäni kauniin kodin saa sisustuksella loihdittua vaikka komeroon, jonka seinät on vaneria.

Tässäpä ensimmäinen vuodatukseni. Toivottavasti onnistun saamaan huomenna tai viimeistään viikonloppuna, myöskin kuvia mukaan. Tästä se alkaa. Toivotan itselleni nautinnollisia bloggaushetkiä tulevaisuudessa ja jos joku sattuisi tätä lukemaan, myöskin hänelle! :)