_2260194blogiin-normal.jpg

 

RAKASTAN tyynyjä ja torkkupeittoja! Olen ihan hirmuinen tyyny ja torkkupeittoaddikti. Kuulenkin tasasin väliajoin, että eiköhän noita ole jo ihan tarpeeksi! Koskaan ei voi olla liikaa tyynyjä ja torkkupeittoja. Piste.

Kaikkia tyynyjä en viitsinyt tähän kuvaan kasata, mutta makkarissa oleva torkkupeittokasa näyttää tällä hetkellä tältä. Lisää löytyy tietenkin olkkarista ja tyttären huoneesta. Meillä ei tarvitse viluissaan värjötellä:)

Mahtoikohan tulla himpun verran liikaa softausta tähän kuvaan? Vähempikin olisi riittänyt...

Voi vitsit miten ihania sisustusblogeja sitä onkaan. Olen varsinkin viimepäivinä käynyt niitä oikein urakalla läpi, tämän oman bloggailuni takia. Ihastellut taidokkaita ulkoasuja, kauniita kuvia ja sujuvaa tekstiä. Sen olen pistänyt merkille, että varsinkin pelkissä sisustusblogeissa ei tekstiä juurikaan ole, vaan kuvat puhuvat puolestaan. Joissain blogeissa tuntuu olevan vain kuvia toisensa perään. ( Viisi kuvaa samasta kukasta eri kulmista otettuna, pistää miettimään onko aiheista puutetta) Kauniita toki, mutta ne on vilkaistu nopeasti läpi, ja sepä olikin siinä.

Mielestäni parhaita sisustusblogeja ovat ne, joissa myös hieman kerrotaan tarinaa kuvasta. Suosikkiblogini on tällä hetkellä "Koti kolmelle" ja jotain sen suuntaista haluaisin omastakin blogistani. Oma tyyli pitää kuitenkin olla. Ei kannata lähteä kopioimaan toisen tuotosta sellaisenaan, mutta kuka kieltää napsaisemasta idean sieltä ja toisen täältä. Parhaat päältä. 

Nyt on hieman ankeaa, ei yhtään kirjaa yöpöydällä:( Ei mitään lukemista. Kertoo hän, ja tuijottaa hetken täpötäyttä kirjahyllyä nenänsä edessä. Ne on kaikki luettu, monet moneen kertaan. Uutta pitäisi saada. Yksi on matkalla Adlibriksestä parhaillaan ja toivottavasti se kotiutuu huomenna, viimeistään perjantaina. Aika harvinainen tilanne itseasiassa, että yöpöydällä (joka on muuten vanha tuoli) ei ole yhtään kirjaa. Yleensä aina on, ainakin yksi. Ihastuttavin tilanne, kun siinä on pino lukemattomia kirjoja. Sydämestä ottaa sellainen mukavasti:)