takapihalta%20002-normal.jpg

Arkipäivinä tahtoo kiirettä ja sen myötä väsymystä pukata, joten blogihommelit jäävät melkeimpä viikonlopuille. Tänään istahdin hetkeksi takapihan rappusille kameran kanssa ja otin muutaman kuvan. Tämä oli ainoa, joka suostui latautumaan. Otin kuvan myös auringosta:) Joku saattaa käsittää nämä minun angstailuni aurinkoisia säitä palvovia ihmisiä kohtaan niin, että en pidä auringosta. Pidän toki! En vain käsitä sitä, miksi joku haluaisi, että joka ikisenä päivänä paistaisi aurinko? Jos ei paista, niin voi herranperkele päivä on totaalisesti pilalla! Ei ole pilalla.

Kunnon ukkosmyrsky esimerkiksi on aivan mahtava juttu. Kesäisen sadekuuron jälkeistä tuoksua ei voita mikään. Syysmyrskyt, wau. Ensimmäinen lumisade, wow. Yksi Suomessa asumisen rikkauksista on neljä vuodenaikaa ja säiden vaihtelut. Ei taida minusta tulla Floridan eläkeläistä.

Niin, tämä kuva on takapihan vanhasta penkistä ja sen päällä olevista jutuista. Rakastan kiviä, kuten olen jo aikaisemminkin maininnut. Yritän aina etsiä mahdollisimman pyöreitä kiviä, mutta kaikki hieman erikoisen väriset tai muotoiset kelpaavat myös. Haluaisin saada takapihalle oikein ISON kiven! Sellaisen jonka päällä voisi istua. Veikkaan että jollakin tässä perheessä olisi asiasta erittäin eriävä mielipide. Päättelen sen siitä, että kuulen joka kesä kommentteja tyyliin, taasko sä raahaat sinne takapihalle lisää kiviä! Kiviä ei voi koskaan olla liikaa:)

Sellanen juttu muuten, että laitoin hakemuksen menemään, kun täällä Vuodatuksen sivuilla haettiin uusia CASA-bloggaajia ja minut hyväksyttiin!!! Jess!!! CASA Blogit ovat pääasiassa sisustusblogeja ja hieman ihmetytti, että minut valittiin, koska blogini on enemmän teksti- kuin kuvapainotteinen. Sisustusblogithan sisältävät yleensä enemmän visuaalista materiaalia kuin tekstiä. Olen kuitenkin iloinen, ylpeä ja vähän jännittynyt valinnasta:) Blogini siirtyy siis lähiaikoina CASA Blogeihin. Informoin teitä rakkaat lukijani (äitini, sisareni ja Rose:) muutoksista kun se on ajankohtaista, niin ette putoa kelkasta kesken matkan.